HIB Petrol loja shpërblyese

Prej muajit Mars e për 6 muaj rrjesht HIB Petrol është duke e zhvilluar lojën më të madhe shpërblyese, përmes së cilës do të shpërndaj shumë shpërblime çdo muaj. Rregullat për t’u bërë pjesë e lojës janë shumë të thjeshta.

Rimbushni veturën me derivate në vlerë prej 30 EUR e më shumë dhe bëhuni pjesë e lojës së madhe shpërblyese, me super-dhuratat që shpërndahen çdo muaj:
– Samsung Curved LED TV 49”
– iPhone X
– Galaxy Tab S3
– iPhone 8
– Vikend all-Inclusive për 2 persona në Emerald Hotel
– HIB Voucher 50 euro dhe 100 EUR, si dhe
Premia kryesore…BMW X1!