Meqenëse i marrim parasysh mendimet e juaja ju lutem na shkruani për të gjitha ankesat dhe sugjerimet e juaj në formën elektronike në kutinë më poshtë. Ne i pranojmë dhe i vlerësojmë të gjitha mendimet e juaja. Kutinë për ankesa dhe sugjerime mund ta gjeni edhe në formën fizike në të gjitha pikat e HIB Petrol.

Faleminderit që jeni pjesë e HIB.

Emri :
Mbiemri :
E-mail:
Mesazhi: