sqen
Ferizaj 1
Ferizaj 1
Ferizaj 2
Ferizaj 3
Bibaj - Ferizaj 4
Çagllavice
Lipjan 1
Lipjan 2
Fushë Kosovë
Komoran
Prizren
Mitrovicë
Shkabaj
Podujevë
Gjilan
Pejë
Deponia Bablak
Drejtoria
Pika : 049 780 009 - Restoranti : 044 666 999 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Talinoc i Muhaxherëve, Magj. Ferizaj-Prishtine
Pika : 049 188 444 - Restoranti : 044 105 505 E hëne - E diel 24/7 Rr. Brahim Ademi
Pika : 049 153 999 - Restoranti : 044 190 666 E hëne - E diel 24/7 Rr. Driton Islami
Pika : 049 949 666 - Restoranti : 044 571 666 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj Gjilan, Fshati i Vjetër
Pika : 049 628 888 - Restoranti : 044 121 333 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Preoc, Magj. Prishtine-Ferizaj
Pika : 049 432 000 - Restoranti : 044 101 999 E hëne - E diel 24/7 Magj. Ferizaj-Prishtine, Llapnaselle
Pika : 049 780 025 - Restoranti : 044 109 099 E hëne - E diel 24/7 Magj. Prishtine-Ferizaj, Llapnaselle
Pika : 049 152 333 - Restoranti : 049 341 111 E hëne - E diel 24/7 Bresje, Fushe Kosovë
Pika : 049 153 555 - Restoranti : 044 106 606 E hëne - E diel 24/7 Komoran, Drenas
Pika : 049 153 666 - Restoranti : 044 140 333 E hëne - E diel 24/7 Rr. e Tiranës, Zona Industriale
Pika : 049 152 444 - Restoranti : 044 170 666 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shupkovc, Magj. Prishtine-Mitrovicë
Pika : 044 522 111 - Restoranti : 049 949 555 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shkabaj, Magj. Prishtinë-Mitrovicë
Pika : 049 949 333 - Restoranti : 044 666 135 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Llapashtice e Poshtme, Magj. Podujevë-Prishtinë
Pika : 049 154 999 - Restoranti : 044 408 888 E hëne - E diel 24/7 Fsh. Shillovë
Pika : 049 949 444 - Restoranti : 044 666 143 E hëne - E diel 24/7 Rr. Zahir Pajaziti
049 780 022 E hëne - E shtune, 07:00 - 19:00 Fsh. Bablak
+383 38 777 777 E hëne - E premte, 08:00 - 16:00 Fsh. Preoc, Magj. Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë
Çertifikuar
ISO 9001
Çertifikuar
ISO -14001
Më e mira
1# në Kosovë
Mëso më shumë

Lajme

16
Jan

Testoni njohuritë tuaja për komunikacionin

Rregullat e komunikacionit janë shumë të rëndësishme përderisa ju vozisni. Ato ju ndihmojnë për rreziqet e mundshme në rrugë dhe si të reagoni gjatë kohës që gjendeni në trafik.  Shpesh herë ndodh që një numër i konsiderueshëm i këtyre rregullave të harrohen nga vozitësit. Për këtë arsye HIB ju sjellë një test të rregullave të...
21
Dec

HIB Petrol vazhdon të jetë tatimpaguesi më i madh në Kosovë, paguan mbi 100 milionë euro në 2018

HIB Petrol vazhdon të jetë tatimpaguesi më i madh në Kosovë, paguan mbi 100 milionë euro në 2018 Në dekadën e fundit, HIB Petrol ka kontribuar në zhvillimin ekonomik me më shumë se 627 milionë euro tatime të paguara ndaj shtetit. Përgjatë vitit, HIB Petrol ka shënuar rritje rekorde në biznes dhe pagesë të tatimeve...
19
Dec

HIB Petrol lanson uebfaqen e re zyrtare të korporatës

Prishtinë, 18 dhjetor 2018 – Përveç risive të shumta të fundvitit, lideri Kosovar i industrisë së derivateve, korporata HIB sot ka njoftuar se e ka bërë publike faqen e re zyrtare të saj. Uebfaqja e re zyrtare e kompanisë sjell veçori dhe përmbajtje e cila ju shërben të gjithë konsumatorëve ekzistues si dhe atyre potencial,...
12
Dec

Të harruar nga shteti, kompania HIB Petrol viziton shkollën “Kadri Bistrica” në Bistricën e Leposaviqit

Fshati Bistricë e Shalës në Komunën e Leposaviqit është një fshat i cili banohet nga 30 familje shqiptare.E po në këtë fshat ekziston edhe një shkollë e quajtur “Kadri Bistrica”, e cila ka vetëm 23 nxënës.Ani pse vizitat në këtë shkollë janë shumë të rralla për shkak që fshati gjendet në një zonë të thellë...
11
Dec

HIB Petrol shpërndanë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta

Në vazhdën e aktiviteteve solidare që po bën kompania HIB Petrol, për festat e fundvitit, sot pas Leposaviqit, ata kanë organizuar edhe një aktivitet simbolik në Qendrën e përkujdesit ditor “Pema” në Ferizaj, e cila ofron përkujdesje për fëmijët me nevoja të veçanta dhe ata me sindroma të ndryshme. E po këta fëmijë sot pranuan...
04
Dec

HIB Petrol përkrah personat me Sindromën Down

HIB Petrol është zotuar t’i mbështesë fëmijët me Sindromën Down. Në Ditën Ndërkombëtare të Njerëzve me Nevoja të Veçanta, HIB ka sjellë një donacion monetar, si dhe disa bluza si dhuratë. Frosina Islami, nga kompania HIB, tha se ndihen të nderuar qe sot janë në mesin e këtyre fëmijëve.“Është kënaqësi për ne me i ndihmu...
01
Nov

Korporata HIB mbështet fëmijët e ‘Down Syndrome’ dhe aksionin për nëna dhe fëmijë

Korporata më e madhe kosovare, HIB Petrol sot ka njoftuar se po vazhdon mbështetjen e ngjarjeve dhe kauzave humanitare, me fokus të shtuar tek organizatat që merren me fëmijët, kërkesat dhe nevojat e tyre. Kësaj radhe, HIB Petrol ka arritur marrëveshje për mbështetjen e fëmijëve të Down Syndrome Kosova si dhe Aksionin për Nëna dhe...
15
Aug

Sondazh: Qytetarët vlerësojnë HIB Petrol si ofruesin më cilësor të derivateve në Kosovë

Një një sondazh të fundit të realizuar nga organizata zvicerane ICERTIAS, qytetarë të Kosovës u pyetën se çfarë do të blinin nëse do të kishin pasuri pafund dhe nëse do të merrnin në konsideratë vetëm cilësinë e një produkti ose shërbimi gjatë blerjes. Si u përgjigjën ata? Në kategorinë komericale të sonazhit QUDAL, përkatësisht në...
09
Jul

Gjilani arrin marrëveshje me “Hib Petrol” për uljen e çmimit të naftës për fermerë

Drejtoria e Bujqësisë në Gjilan dhe kompania e derivative “HIB Petrol” kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi me qëllimin që t’i mbështesin fermerët, duke ulur çmimin e naftës 5 cent për litër, për furnizimin e fermerëve. Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë se marrëveshja e re me “Hib Petrol” për uljen e pagesës për naftë, është...
05
Jul

Fermerët ferizajas me naftë më të lirë për 0.5 centë për litër

Komuna e Ferizajt ka nisur zbatimin e një projekti mbështetës me kompaninë “HIB –Petroll” me të cilin fermerët e Komunës së Ferizajt do të subvencionohen me derivate të naftës për 0.5 centë më lirë sesa çmimi i tregut. I pari i Drejtorisë së Bujqësisë, Burim Bajrami, ka thënë se ky projekt është në të mirë...
05
Jul

Edhe Podujeva arrin marrëveshje me HIB për derivate më të lira për fermerët

Komuna e Podujevës ka nënshkruar marrëveshje me “HIB Petrol” për furnizimin e fermerëve me derivate me çmim më të lire. Njëjtë kishte bërë edhe Komuna e Mitrovicës dje. Komuna e Podujevës dhe “HIB Petrol” Sh.P.K., kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi, sipas së cilës ofrohen lehtësira për fermerët llapjanë, gjegjësisht furnizim me çmim më të...
05
Jul

HIB Petrol mbështetë fermerët kosovarë

Lideri i tregut kosovar me derivate, HIB Petrol u ndihmon fermerëve vendorë duke ua zbritur çmimin e litrit të naftës, për 5 cent në litër, gjatë gjithë vitit. HIB Petrol sot ka njoftuar se bashkë me komunat e ndryshme të vendit dhe Drejtoritë Komunale të Bujqësisë ka filluar projektin e mbështetjes së fermerëve vendorë të...
04
Jul

Agim Bahtiri dakordohet me ‘HIB Petrol’ për naftë më të lirë për bujqit

Hib Petrol’ për naftë më të lirë për bujqit Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Ekrem Sadiku kanë mbajtur një takim informues me fermerët e komunës. Në këtë takim të pranishëm ishin edhe përfaqësuesit BPB-së si dhe përfaqësues nga ‘HIB Petrol’. Fillimisht Drejtori i Bujqësisë, Ekrem Sadiku ka...
07
Jun

Për bujqit ferizajas, nafta 5 cent më lirë

Gjatë ditës së djeshme, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami ka zhvilluar një takim me përfaqësuesin e HIB Petrol – Astrit Sahiti, me të cilin ka diskutuar lidhur me mundësinë që kjo kompani të ofroj lehtësira, gjegjësisht çmim më të lirë për litër në derivatet e naftës për bujqit ferizajas. Përfaqësuesi i...
30
Mar

HIB Petrol loja shpërblyese

Prej muajit Mars e për 6 muaj rrjesht HIB Petrol është duke e zhvilluar lojën më të madhe shpërblyese, përmes së cilës do të shpërndaj shumë shpërblime çdo muaj. Rregullat për t’u bërë pjesë e lojës janë shumë të thjeshta. Rimbushni veturën me derivate në vlerë prej 30 EUR e më shumë dhe bëhuni pjesë...
02
Jan

HIB Petrol taksapaguesi më i madh në Kosovës për vitin 2017

Vetëm HIB Petrol, që drejtohet nga Ibrahim Bucaliu, sipas të dhënave të Doganës së Kosovës derdhi në buxhetin e Kosovë mbi 75 milionë euro dhe del të jetë taksapaguesi më i madh në vend. Kjo kompani e derivative, sikur edhe një vit më parë, u prinë top 10 importuesve më të mëdhenjtë për vitin 2017....