Restaurante

Në HIB Petrol, kemi për qëllim që t’iu ofrojmë klientëve shërbime të ndryshme. Restaurantet dhe marketet në pikat e shitjes së naftës shërbejnë si pikë takimi për klientët tanë, ku edhe ne informohemi për nevojat e tyre. Në këtë mënyrë, HIB Petrol nuk është vetëm kompani e furnizimit me naftë, por edhe vend shumë i lexo më shumë .. 

Markete

Në të njëjtën kohë, gjatë furnizimit me karburant, konsumatori ynë mund të furnizohet edhe me produkte të tjera ushqimore. Këtë e ofrojnë marketet që gjenden në cdo pikë të karburantit. Koha e konsumatorit tonë është e çmuar. Për këtë qellim ne, konsumatorit tonë ia ofrojmë të gjitha shërbimet në një vend dhe në të njëjtën kohë.

Derivate

HIB Petroli u siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorë me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime. Besojmë fuqishëm që kualiteti nuk është luks, por është e drejtë fundamentale e klientëve, andaj synimi ynë është të dallohemi nga konkurrentët me cilësinë e produkteve, me shërbimet cilësore lexo më shumë .. 

Lajmet

HIB Petrol: Ne jemi në rregull, Komuna të hetojë në oborrin e vet ose në adresa të tjera

Drejtues të kompanisë së derivateve HIB Petrol kanë deklaruar se “ne jemi në rregull, Komuna të hetojë në oborrin e vet ose në adresa të tjera”. Ata këto deklarime i bënë gjatëMë Shumë...
| May 2, 2016

Koci: Komuna po vepron jashtëligjshëm dhe po na dëmton, do t’i drejtohemi organeve të ligjit.

Avokati Arianit Koci- këshilltar ligjor i kompanisë HIB Petrol Marrëdhëniet kontraktuale ndërmjet dy palëve nuk lidhen dhe nuk prishen përmes mediave. Kompania HIB Petrol ka qenë në dispozicion dhe është ofruar qëMë Shumë...
| May 2, 2016

Pikat e Derivateve

lokacionet

Partnerët